Despre noi

          
 

 

S.C. Protect Kronos Impex SRL este persoana juridica romana avand forma juridica de societate cu raspundere limitata cu capital integral privat.
         Societatea este producator de echipament de lucru care activeaza pe piata de profil din Romania inca din anul 1992.
Colaborarea cu companii mari impune o continua imbunatatire si diversificare a produselor oferite acestor beneficiari si o continua perfectionare a modului de lucru in cadrul firmei noastre.
 

Societatea PROTECT KRONOS IMPEX SRL produce o gama completa de materiale si echipamente pentru protectia si igiena muncii, produse promotionale, o pondere importanta avand-o articolele:
 -        tricouri polo maneca lunga / maneca scurta
-         tricouri glat la baza gatului, model polo piquet, glat gros
-         hanorace fleece
-         pantaloni pana in talie sau cu pieptar
-         pantaloni jeans
-         camasi dama/ barbati maneca scurta sau lunga
-          halate de protectie,
-          salopete pantalon pana in talie sau cu pieptar,
-          haine vatuite din material impermeabil sau doc/tercot,
-          veste vatuite din material impermeabil sau doc/tercot,
-         lenjerii de pat etc.

Detinem o echipa de creatie care poate sa va realizeze imaginea dorita a companiei plecand de la o baza de culori si necesitatile dumneavostra.

Veti dori sa alegeti producatorul care vă poate furniza produse de cea mai bună calitate pentru un punct de pret care se aliniaza cu fondurile dvs. actuale de afaceri.
Luati în considerare următoarele:
Pret
Timpul de expediere
Calitate
Experienta
Veti dori să găsiti producătorul care vă poate furniza cele mai rapide ore de transport
Si veti dori să lucrati cu producatorul care are cea mai mare experienta - doriti să fiti sigur că vor putea să vă satisfaca solicitarile.
Desigur, provocarea consta în găsirea acelor produse unice, și de aceea mulți antreprenori opteazăapentru a-și crea propriile produse. Alegerea designului si personalizarea sunt greu de stabilit si este posibil să aveti nevoie de ajutor pentru a începe acest proces. Dacă sunteti o companie care are propriile idei pentru combinatii de culori si cerinte speciale pentru îmbracamintea de lucru, va putem ajuta să implementati acest lucru.
Dacă sunteti un antreprenor care dorește sa-si lanseze propriile afaceri de îmbrăcăminte cu produse personalizate, veti avea nevoie de propriile desene si veți avea nevoie probabil de a lucra cu un producator de îmbracaminte pentru a transforma aceste modele în produse. În acest context noi, PROTECT KRONOS, vom acoperi tot ce trebuie să stiti atunci cand căutati un producator de îmbracaminte pentru marca dvs.
Ne putem mandri ca avem colaborari cu companii de renume, din diverse domenii. Avem un colectiv de oameni bine instruiti, muncitori, preturi competitive, calitate si seriozitate in mii de comenzi onorate catre clientii cu care colabaram de multi ani.
Va asteptam sa ne cunoasteti si va promitem ca vom da dovada de mult profesionalism, promptitudine si perseverenta.


SC PROTECT KRONOS IMPEX SRL are implementate si mentine sisteme de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008 ; SR EN ISO 14001:2005; SR EN ISO 18001: 2008 atestate de catre Societatea Romana pentru Certificare Rocert in domeniul confectionare echipamente de lucru si protectie a muncii si alte confectii.